Zijn je spieren al klaar voor de vele afdalingen op de wintersport? Vorige week deelde we al wat oefeningen die je zelf kunt doen.

Zie: Wintersport Training videos

Wil je geen spierpijn en/of blessures krijgen is het belangrijk om je lichaam en vooral je benen wintersport klaar te maken. Elke week zijn er meerdere specifieke small group lessen(max 6 personen) voor de wintersport waarbij de explosiviteit, balans en de kracht uithoudingsvermogen wordt getraind. We beginnen op de woensdag 29 november om 18:oo met de kick off. Doe je ook mee? Voor meer info of aanmelden

Wintersport fit?

Vind je het lastig de motivatie te vinden om in je eentje naar een sportschool te gaan en sporten vol te houden? Je bent niet de enige. Trainen in een kleine, vertrouwde groep geeft de inspiratie om een gezonde levensstijl en fitness met plezier vol te houden.

Bodyvit geeft Small Group Personal Training in kleine groepen van 2 tot 6 deelnemers. Je ervaart zo de voordelen van een personal trainer én van het trainen in een gezellige groep. De vriendschappelijke competitie van trainen met anderen werkt motiverend, en bovendien houd je de kosten van een Personal Training plan laag. Kijk bij de trainingen welk programma bij je past.

Neem contact op voor informatie of een introductietraining.
Wij van Bodyvit staan voor je klaar!

Kom kosteloos kennis met ons maken.
    Smallgroup training