Slank & fit in 10 dagen

Dit is een uniek programma van Bodyvit studio.
In 10 dagen is het mogelijk om mannen minimaal 4 kg vet kwijt te raken en vrouwen minimaal 3 kg vet. Dit vind voornamelijk plaats rond de buik. Daarnaast wordt de conditie met 20 % verhoogd en krijg je veel meer energie! 

Werkwijze:

Na een uitgebreide intake wordt er gekeken of de basisconditie voldoende is om met het programma te starten, gezien dat dit een intensief programma is. Daarom kunnen we deze resultaten garanderen. Mocht de conditie niet voldoende zijn dan kan er eerst 2 weken getraind worden in de studio.

Daarna wordt de voeding en training volledig afgestemd om de overgang van een suikerverbranding naar een vetverbranding te maken. Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker. Door middel van een juiste combinatie van sport en vasten gebeurt dit. Sportvasten heeft niets te maken met een dieet. Er zijn 3 vastendagen die ervoor zorgen dat je volledig op je vetverbranding komt en de switch wordt gemaakt. Wel worden er supplementen toegepast om te zorgen dat er geen spiermassa verloren gaat. Dat is ook reden waarom je de kilo’s vet kwijt blijven en niet terug komen. In de 10 dagen wordt er elke dag 20-30 min conditie training gedaan op een bepaalde hartslag, dit kan ook thuis dmv hardlopen of fietsen.
Na de 10 dagen krijg je een persoonlijk voedingsschema om de behaalde resultaten te behouden!

Wanneer start jij?

Slank en fit binnen 10 dagen
 • Minimaal 4 kg vet kwijt mannen
 • Minimaal 3 kg vet kwijt vrouwen
 • Meer energie Slank en fit zijn
 • Strakker met name bij de buik
 • Duidelijke conditie verbetering (20%)

Stop waiting
start doing!

Meld je hieronder aan!

  Naam*

  Email*

  Telefoonnummer

  Opmerkingen

  * vereiste informatie