Boks training maakt je niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker.
Houd je niet van een grote groepslessen? Of heb je misschien wat extra aandacht en een stok achter de deur nodig om je doel te behalen en gemotiveerd te blijven? Dan is onze Personal boks training de ideale oplossing. De trainingen zijn specifiek op jouw wensen en einddoel afgestemd en kunnen bestaan uit (kick)boks training, circuittraining en core training.
Onze Personal (kick)boks training is voor iedereen geschikt, maar vooral voor wie op korte termijn in shape wil komen.

De voordelen van een boks training :

-je werkt namelijk aan alle aspecten van het lichaam, kracht, conditie, lenigheid, balans en coördinatie.
-Door deze intensieve, allround manier van trainen voel je je snel fitter en mentaal sterker worden. Daardoor word je niet alleen gezonder, maar kom je ook lekkerder in je vel te zitten.
-(Kick)Bokstraining is de ideaal om je stress er uit te gooien. Er is geen andere sport waarmee je zo veel vliegen in één klap slaat!

Wat houdt onze training in?

De (kick)boks trainingen worden in kleine groepjes gegeven van max. 6 personen om de volledige aandacht te garanderen. Maar is ook mogelijk als personal training. De (kick)bokstraining is een workout waarbij je alles traint. We gebruiken aspecten uit het westerse boksen voor een intensieve interval-cardiotraining, aangevuld met specifieke kracht-, coördinatie-, en flexibiliteitsoefeningen.

Onze trainingen zijn altijd onder begeleiding van ervaren (kick)boks trainers waardoor je op een verantwoorde manier snel resultaat zult voelen en zien. Iedereen kan op zijn eigen niveau bij ons komen trainen! Kijk bij het rooster voor welke dagen en tijden. Klik hier voor een gratis proefweek!