Sophie Verhorst

Sophie Verhorst

Hi, mijn naam is Sophie Verhorst, 24 jaar oud,   personal trainster en fysiotherapeute I.O.

In 2013 ben afgestudeerd aan het CIOS in Haarlem met het uitstroom profiel: sport, gezondheid en vrijetijdsmanagement. Bij het CIOS heb ik mijzelf gespecialiseerd in verschillende sporten: skiën, snowboarden, tennis en fitness.
Gedurende de opleiding heb ik veel geleerd over de didactiek van verschillende sporten en het begeleiden hiervan, dit doe ik nog steeds met heel veel plezier.

Toch miste ik anatomische en fysiologische kennis om het menselijk lichaam in combinatie met sport (nog) beter te begrijpen. De redenen waarom ik na het CIOS de opleiding fysiotherapie ben gaan volgen is om mensen op een verantwoorde manier preventief te trainen en mensen met ‘blessures’ (sport specifiek) te revalideren, zodat ze zo snel mogelijk weer kunnen participeren op het sportveld of in het dagelijks leven.

In het dagelijks leven ben ik naast het geven van personal training ook zelf aan het sporten. Zo hockey ik drie keer in de week bij de Terriers in een onwijs leuk team, fitness ik met vriendinnen en als het hockeyseizoen is afgelopen ga ik graag op zondag ochtend mountainbike door de duinen en bossen in de omgeving.
Helaas heeft Nederland geen ski gebieden, anders had ik mijn vrije uurtjes graag benut op mijn ski’s of snowboard. Tijdens de wintersport geniet ik hierdoor des temeer, skiën en snowboarden is het allerleukste wat er is!!

Zoals je misschien hebt gelezen houd ik erg van sporten maar vind ik sociaal contact ook erg belangrijk. Naast jou te helpen met jouw doelstellingen te behalen, vind ik het ook fijn om je trainingsmaatje zijn.

Wil je het maximale uit je training halen op een verantwoorde manier of op trainen na een blessure? Dan daag ik je graag uit, je kunt namelijk veel meer dan je zelf denkt.

Diploma’s: CIOS, Fitvak A en B, Anwarter skiën/snowboarden, sportmassage, fysiotherapie i.o.