Micha Valken

Micha Valken

Van kleins af aan heb ik veel sporten mogen beoefenen, waaronder voetbal, krachttraining, hardlopen, snowboarden, (kick-)boksen en meer. Het ontdekken van nieuwe sporten en mij daarin ontwikkelen is altijd een passie voor mij geweest. Ik kom veel mensen tegen die meer moeite hebben om te beginnen met een sport, maar wel graag gezond willen worden, voelen en eruit zien. Mijn doel is om deze mensen te ondersteunen in het leren bewegen, bijbrengen van een gezonde leefstijl en bewust maken van voedingspatronen.

Als personal trainer en oefentherapeut ben ik gespecialiseerd in fysieke klachten met extra aandacht voor houding, gedragsverandering, ademhaling, ontspanning, zelfredzaamheid en het voorkomen van terugkomende klachten. Naast klachten aan het lichaam ben ik er ook om het lichaam te versterken, mooier, sneller en/of gezonder te maken. Met als mogelijke doelen: spiermassa, spierkracht, afvallen, conditieverbetering of verbetering van de hardloopeconomie.

Waar kan ik jou mee helpen?

Diploma’s: BSc Oefentherapeut Mensendieck(methode voor het behandelen van fysieke klachten, houding, stress en ademhaling), NSCA(personal training), Sportmassage en Orthopedische revalidatie(verdieping in het verbeteren van beweging en verlichten van pijn, op korte termijn).