Denise Scheltinga

Denise Scheltinga

Na diverse sporten te hebben beoefend hield ik mij de laatste jaren vooral bezig met fitness en kickboksen. Nadat ik de overtap maakte van kickboksen naar origineel boksen ben ik ook aan wedstrijden gaan deelnemen. Ik leerde veel bij over verschillende sporters, trainingsvormen en doelen en mijn interesse in het lichaam, voeding en gezondheid groeide steeds meer en werd een dagelijkse bezigheid. Omdat mijn hart in de sport ligt en ik mijn passie en kennis graag wilde overbrengen op anderen ben ik mij gaan omscholen en ging aan het werk als Fitness trainer en Personal trainer.

Mijn specialiteiten zijn:
Algehele conditie trainingen, Afvallen en figuurcorrectie, Krachttraining, (kick)Boksen en padstraining, High intansity training, Voeding en leefstijlcoaching en Groepstrainingen Of het gaat om afvallen, sterker of fitter worden, het geeft mij een geweldig gevoel mijn clienten te mogen helpen hun doelen te bereiken.

Diploma’s: o.a. Fitvak A, Fitvak(personal training). Voedingsconsulente Physical Advies Bureau. Sportmassage(in opleiding)